COMUNICATE DE PRESA

Rosal colectează deșeurile de sticla, joi. Clujenii trebuie să anunțe dacă vor să arunce ambalajele de sticla

Luni – 07 Noiembrie 2016

Compania de salubritate Rosal anunță că joi, 10 noiembrie, se vor colecta deșeurile din sticlă, pentru a promova reciclarea.

citeste stirea pe stiridecluj.ro

Are loc o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice la Cluj

Vineri – 28 Octombrie 2016

Cea de-a zecea acţiune de colectare a deşeurilor electrice din acest an se va desfăşura sâmbătă, 29 octombrie 2016 şi va fi organizată de Rosal împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Clienţii Rosal care vor să scape de aceste deşeuri sunt rugaţi să le aducă la punctele de colectare puse la dispoziţia acestora:

vezi mai mult

Puterea exemplului în colectarea selectivă a deşeurilor menajere

Sâmbătă – 23 Octombrie 2016

Campanie de conştientizare cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor în cadrul populaţiei care locuieşte la bloc

vezi mai mult

Rosal Cluj organizează o nouă campanie de colectare DEEE

Sâmbătă – 27 August 2016

A opta acţiune de colectare a deşeurilor electrice din acest an se va desfăşura sâmbătă, 27 august 2016 şi va fi organizată de Rosal împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Clienţii Rosal care vor să scape de aceste deşeuri sunt rugaţi să le aducă la punctele de colectare puse la dispoziţia acestora:

▪ Cartier Mănăştur - str. Bucium - zona garaj CTP
▪ Centru - zona Sala Sporturilor
▪ Cartierul - intersecţia străzilor Gheorghe Dima şi Pasteur La data anunţată, aceste puncte vor fi supravegheate de un angajat al societăţii în intervalul orar 0900- 1300, iar populaţia va avea posibilitatea să depoziteze DEEE în condiţii de siguranţă pentru mediu şi sănătate.

vezi mai mult

Rosal Cluj organizează o nouă campanie de colectare DEEE

28 iulie 2016

Clujenii care vor să arunce deşeurile electrice pot face acest lucru sâmbătă, 30 iulie. Clienţii Rosal care vor să scape de aceste deşeuri sunt rugaţi să le aducă la punctele de colectare puse la dispoziţia acestora: Cartier Mănăştur - str. Bucium - zona garaj CTP; Centru - zona Sala Sporturilor; Cartierul - intersecţia străzilor Gheorghe Dima şi Pasteur.

vezi mai mult

Colectarea selectivă a deșeurilor, primul pas spre reciclare. Cum se implementează acest proces la Cluj

25 iulie 2016

Colectarea selectivă a deşeurilor se referă la păstrarea separată a deşeurilor în funcție de tipul şi natura acestora.

De exemplu o variantă ar fi colectarea a fracţiei umede separat de fracţia uscată iar altă variantă ar fi colectarea selectivă a deşeurilor pe mai multe categorii: deşeuri de hârtie/carton, plastic, metal, sticlă şi deşeuri organice.

vezi mai mult

Primele pubele subterane, puse în funcțiune în cartierul Zorilor

03 iunie 2016

Primele pubele subterane de colectare selectivă au fost puse vineri în funcțiune, în cartierul Zorilor, pe strada Luceafărului. (citeste stirea pe monitorulcj.ro)

Comentarii si opinii pe pagina oficiala de Facebook D-lui Primar Emil Boc

Rosal Grup inpreună cu Primăria Cluj-Napoca au inagurarat azi primul Punct de colectare selectiva și ecologică din oraș.

03 iunie 2016

ROSAL LUDUŞ DESCHIDE CASIERIE IN ZONA CENTRALA

20 mai 2016

Începând cu data de 23 mai 2016, S.C. ROSAL GRUP S.A. Bucuresti, Punct de lucru Luduş anunţă deschiderea unui punct de lucru pentru relaţii cu publicul (casierie şi contracte).

Acesta este situat în incinta Primăriei Luduş situată pe B-dul. 1 Dec. 1918 nr. 26 (parter Policlinică) care va funcţiona conform urmatorului program:

Luni-Vineri, orele 9.00 - 16.00.

Menţionăm faptul că la locaţia situată pe Str. 8 Martie nr. 26A nu mai avem program cu publicul.

vezi mai mult

Pubelele subterane din sectorul 3, o soluţie inteligentă pentru Capitală

18 martie 2016

Containerele îngropate au fost folosite pentru prima oară în România în anul 2013 de Primăria Sectorului 3. Soluţia lui Robert Negoiţă s-a dovedit încă de la început una foarte bună atât pentru oameni, cât mai ales pentru mediu, fapt pentru care Primăria Capitalei a hotărât să o introducă în strategia de salubrizare a oraşului.

vezi mai mult pe ziarulring.ro

În sectorul 3 a început curățenia de primăvară. Peste 40 de metri cubi de gunoi, ridicați din zona Gării Cățelu

17 februerie 2016

Temperaturile de peste 20º C înregistrate săptămâna aceasta i-au făcut pe bucureșteni să declare, oficial, instalarea primăverii, deși, calendaristic, mai sunt câteva zile până când ar trebui să își intre în drepturi. În sectorul 3, odată cu vremea bună, a început și curățenia de primăvară.

vezi mai mult pe ziarulring.ro

Comunicat Rosal Ploiesti

iulie 2015

Avand in vedere perioada caniculara in care se afla zona noastra de activitate, municipiul Ploiesti, cu privire la respectarea prevederilor O.U.G. 99/2000 – privind masurile ce pot fi aplicate in perioadele cu temperaturi extreme pentru protectia persoanelor incadrate in muca in cadrul S.C. ROSAL GRUP S.A. BUCURESTI, Suc. Ploiesti, incepand cu data de 23.07.2015 pentru ameliorarea conditiilor de munca se vor lua urmatoarele masuri:

vezi mai mult

Comunicat Rosal Ploiesti

aprilie 2015

S.C. ROSAL GRUP S.A. PLOIESTI va ureaza un Paste fericit si totodata va aduce la cunostiinta faptul ca desfasurarea activitatii de colectare a deseurilor menajere in perioada sarbatorilor Pascale va fi unul normal si acesta nu va suferii schimbari.

In zilele de 12.04.2015 si 13.04.2015 colectarea deseurilor menajere se va efectua conform programului normal zilei aferente, Duminica (prima zi de Paste) respective Luni (a doua zi de Paste).

Comunicat Rosal Ploiesti

martie 2015

Prin prezenta va aducem la cunostiinta faptul ca S.C. ROSAL PLOIESTI, se dezice de persoanele si actiunea acestora care in numele societatii solicita bani cetatenilor pentru ajutorarea unor angajati care ar fi suferit accidente sau alte evenimente. Sfatuim cetatenii sa nu dea curs unor astfel de solicitari.

Comunicat Rosal Ploiesti

decembrie 2014 - ianuarie 2015

Prin prezenta va facem cunoscut ca in perioada sarbatorilor de iarna programul S.C. ROSAL PLOIESTI privind ridicare deseurilor menajere este urmatorul:vezi mai mult

Comunicat Rosal Ploiesti

15.11.2014

Primaria municipiului Ploiesti, prin Regia Autonoma de Servicii Publice, impreuna cu operatorul de salubritate S.C. ROSAL GRUP S.A., demareaza, pe perioada sezonului de iarna, o actiune de sprijin a asociatiilor de proprietari cu material antiderapant necesar inlaturarii poleiului si ghetii din fata scarilor de bloc si a aleilor de acces.vezi mai mult

Comunicat Rosal Ploiesti

24.11.2014

Referitor la activitatea de deszapezire si incidentul rutier ce a avut loc pe Podul din zona de sud a orasului Ploiesti in data de 24.11.2014, prevenirea si combaterea lunecusului in datele de 25 si 26 noiembrie 2014.vezi mai mult

Informare Rosal Ploiesti

01.08.2014

ROSAL vine în sprijinul cetăţenilor ploieşteni printr-o campanie amplă de salubrizare a mai multor zone insalubre din Ploieşti. În urma solicitării venite din partea Primăriei Municipiului Ploieşti, s-a început cu salubrizarea zonei verzi din vecinătatea cartierului Peneş Curcanul.vezi mai mult

Informare Rosal Ploiesti

2014

La inițiativa Primăriei Municipiului Ploiesti, ROSAL a amplasat provizoriu în Municipiul Ploiești, o nouă platformă pentru colectarea deșeurilor menajere, care va prelua gunoiul menajer de la locuitorii din strada Brumarelelor.vezi mai mult

Informare

2014

ROSAL este prima companie de salubritate din România care lansează în premieră un sistem inovator de aspirare a deșeurilor de mici dimensiuni de pe trotuare și căi publice.

 

Astfel, flota ROSAL se înnoiește cu 10 scutere tip NSC 50 Honda cu sistem de aspirare STIHL BG86 D, a excrementelor de câini, a mucurilor de țigară și în general a deșeurilor prezente pe trotuare și alei.vezi mai mult

ROSAL dă startul curățeniei de primăvară

05.03.2014

ROSAL demarează procesul de curățenie de primăvară, începând cu data de 05.03.2014. Acțiunea se va desfășura în toate cartierele municipiului Ploiești, compania ROSAL intervenind atât pe străzi, parcări cât și în zonele verzi din vecinătatea acestora...vezi mai mult

Comunicat de presă - Rosal Ploiesti

29.01.2014

In toate cartierele din municipiul Ploiesti, caderile masive de zapada din zilelele de 24, 25, 26, 27 ianuarie 2014, ingreuneaza foarte mult ridicarea deseurilor menajere de la populatie si de la agentii economici.. vezi mai mult

Comunicat de presă - Rosal Ploiesti

27.01.2014

Din cauza căderilor masive de zăpada, ridicarea deșeurilor menajere de la populația din municipiul Ploiești, nu se mai poate realiza după programul stabilit. vezi mai mult

Comunicat de presă - Rosal Ploiesti

25.01.2014

Având în vedere atenționările meteorologice de cod portocaliu de ninsori si viscol în intervalul 24 ianuarie, ora 18 - 26 ianuarie, ora 18, emise de Agenția Națională de Meteorologie, ȋncepând de ieri ora 19:30,compania ROSAL ȋn cadrul departamentului de deszăpezire, acţionează pentru combaterea poleiului şi a efectelor ninsorii cu 42 autospeciale: vezi mai mult