Meniu Închide

INFORMARE

In atentia agentilor economici aflati pe raza unitatii administrative a Sectorului 3 Bucuresti

Prin prezentul comunicat, societatea Rosal Grup S.A. va aduce la cunostiinta ca, incepand de luni, 11.02.2019, subscrisa nu va mai onora contractele de prestari servicii salubritate incheiate cu agentii economici aflati pe raza unitatii administrative a Sectorului 3 Bucuresti, cu exceptia contractelor incheiate in urma aplicarii unei proceduri prevazute de legislatia in domeniul achizitiilor publice sau a unei proceduri asimilata celor mentionate.

Incepand cu data mentionata, vom inceta orice activitate aferenta serviciului de salubritate publica desfasurata pe raza unitatii administrative a Sectorului 3 Bucuresti, pana la anularea/revocarea de catre instanta de judecata a hotararilor de Consiliu Sector 3(HCLS3 nr. 357/14.08.2018 si HCLS3 nr. 358/14.08.2018), cu exceptia celor prevazute mai sus.

Dorim pe aceasta cale sa ne cerem scuze colaboratorilor si clientilor nostrii de pe raza Sectorului 3 pentru orice inconvenient cauzat de decizia subscrisei.

Mentionam ca decizia conducerii de incetare a prestarii activitatii pe raza sectorului 3 nu este una voita, subscrisa fiind notificata si amendata, fiind astfel fortata sa ia aceasta decizie. Invitam toti colaboratorii/clientii, persoane juridice, sa se prezinte la punctul nostru de lucru din Sos. Dudesti-Pantelimon nr. 1-3, sector 3 Bucuresti (metrou Republica) in vederea semnarii actului de reziliere.

Conducerea societatii Rosal Grup S.A.

Scroll Up