Meniu Închide

Notificare încetare contract ROSAL Grup S.A. – Primăria Sector 3

Aducem la cunoștință cetățenilor Sector 3 faptul că, începând cu data de 14.09.2018, relația contractuală dintre Rosal Grup și Primăria Sector 3 a încetat de drept prin aplicarea de către Rosal Grup a Deciziei Civile nr. 2568/14.06.2018 a Înaltei Curți de Casație și Justiție a României.

Astfel, în data de 29.08.2018 am notificat Primarul Sectorului 3 privind încetarea contractului, iar în data de 04.09.2018 am încheiat cu sprijinul Doamnei Primar General al Capitalei Gabriela Firea un protocol de predare-primire graduală (cu reprezentanții Primăriei Sector 3) a serviciului către Direcția Generală de Salubritate S3, serviciul public în subordinea Sectorului 3 al Mun. București.

Vă comunicăm că începând cu data de 15.09.2018 toți cetățenii Sectorului 3 trebuie să depună demersurile legale pentru a avea un contract de prestări servicii încheiat cu Direcția Generală de Salubritate Sector 3, singura instituție abilitată de lege în momentul de față să desfășoare activitatea de salubritate de raza Sectorului 3, orice alt operator de salubritatea de drept public sau privat nu mai poate desfășura activitatea de ridicare a deșeurilor menajere de la populația Sectorului 3.

Îndrumăm cetățenii Sectorului 3 ca la semnarea noilor contracte de prestări servicii să solicite operatorului de salubritatea prezentarea: licenței de lucru și a autorizației de funcționare pe raza Sectorului 3, a autorizației de mediu cât și detalii referitare la depozitarea și eliminarea deșeurilor menajere, în această manieră nu vor putea fi sancționați contravențional de către Organele de Control ale Autorităților Statului.

În ceea ce privește clienții persoane juridice ai Societății noastre ce își au sediul sau punctul de lucru pe raza Sectorului 3, cu excepția celor care își au sediul în Centrul Istoric București, ÎI ASIGURĂM că vom continua prestarea serviciului conform contractelor încheiate.

LE MULȚUMIM tuturor cetățenilor Sectorului 3 pe care i-am deservit cât am putut de bine în cei 19 ani de activitate pe raza Sectorului 3, însă orice lucru BUN are și un sfârșit.

Notificare PS3-14.09.2018 (PDF)

CU RESPECT,

ROSAL GRUP S.A.

Scroll Up